Monipuoliset kiinteistönhuollon palvelut

Kiinteistönhuollon perusperiaatteenamme on toimia ihmisläheisesti, tehokkaasti, sekä ammattitaitoisesti liikekiinteistöissä sekä asuntokohteissa.

Perheyrityksessä toiminnan vahvuus perustuu päivystystyön sekä päivittäisen kenttätyön kommunikaatioon. Kiinteistöhuoltajamme sekä remontti- ja putkimiehemme ovat päivittäin tiiviissä yhteistyössä itsenäisesti isännöitsijöiden ja asiakkaiden kanssa niin sanottuun ”vanhanajan talonmies-tyyliin nuorekkaalla twistillä!”

Hyötytoimi Lehtonen kiinteistönhuolto

Laadukkaat siivouspalvelut

Muokkaamme kohdekohtaisesti taloyhtiöille  toimivan porrassiivousohjelman asiakkaan toiveiden ja pitkän linjan laadukkaita siivousperinteitä mukaillen.

Suoritamme ikkunoiden pesut, vahaukset,  vahanpoistot ja perussiivoukset 30-vuoden ammattitaidolla.

Ulkoalueiden hoito sekä puhtaanapito räätälöidysti

Hoidamme taloyhtiöiden piha-alueilla kaiken tarvittavan nurmikon leikkuusta, istutusten hoidosta, ja kesäkukista leikkivälineiden huoltoon sekä mm. puiden hoitoleikkaukset.

Talviaikana lumityöyksikkömme on taloyhtiöidemme käytettävissä kellon ympäri. Liukkauden torjuntaa pyrimme suorittamaan ennalta ehkäisevästi. Keväisin väkeämme työllistävät sepelin poisto sekä pihojen pesut.

Yhdessä räätälöimme
taloyhtiöllesi sopivan
pihanhoito-paketin!
Hyötytoimi Lehtonen Ulkoaluiden hoito

Viher- ja maanrakennus

Suoritamme viher- ja maanrakennuspalveluita taloyhtiöillemme. mm. leikkialueiden kunnostukset ja leikkivälineasennukset, turva- ja kakkuhiekkojen vaihdon. Viheralueiden parannukset sekä istutusalueiden kunnostukset.
 
Teemme myös maisemointia ja pihasuunnitelmia puutarhurimme toimesta. Toteutamme myös pienimuotoisia salaojaprojekteja sekä kivitöitä.
 
Toimitamme myös vaihtolavat ja talkoopaketit, sekä kauttamme voi tilata  taloyhtiönne talkoisiin kaiken tarvittavan mullasta makkaraan!

Talkoopaketit

Vaihtolavat

Pihasuunnittelu